0

  • Fri fragt over 499 kr

  • Leveringstid 3-5 dage

  • 30 Dages returret

  • Fri fragt over 499 kr

Retur

LET AT RETURNERE - 30 DAGES FORTRYDELSESRET


Du har fuld returret inden for 30 dage fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand. Du kan altså prøve varen for at finde ud af, om den passer dig!

Returretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume. Når vi har fået varen tilbage og konstateret, at den ikke er beskadiget, tilbagebetaler vi det beløb du har betalt, samt betalingsmådeomkostninger. Hvis du har bestilt flere varer end den, du har returneret, betaler vi dog ikke betalingsmådeomkostningerne tilbage (det skyldes, at afgiften er den samme, uanset hvor mange varer man har bestilt).

 

HVORDAN BYTTER JEG?


Det er selvfølgelig ikke noget problem at bytte en vare med et andet stykke tøj, en anden størrelse eller en anden farve. Udfyld retursedlen og angiv ved hjælp af kode 1-9 årsagen til, at du sender varen tilbage. Ved bytning angiver du nederst hvilke varer du ønsker i stedet, varenummer, navn, størrelse og antal.

Ved bytte af vare betaler Stayhard returfragtomkostningen, såfremt du anvender vores fragtseddel. Stayhard betaler selvfølgelig også for at varen sendes tilbage til dig.
 

JEG VIL RETURNERE MIN VARE


Udfyld din returseddel og angiv med kode 1-9 grunden til, at du sender varen tilbage. Send varen tilbage til os sammen med retursedlen. Alle varer, der sendes tilbage, skal være indpakket i pose eller æske. Læs mere om tilbagebetaling her.

Ved retunering af vare koster det 60 DKK, når du anvender vores fragtseddel. Dette trækkes når vi har modtaget din retur.


JEG ØNSKER AT REKLAMERE


Kontakt vores kundeservice på telefon 033-7206162, eller send en e-mail til info@stayhard.dk, så snart du opdager defekten på din vare, og vi vil snarest hjælpe dig med din reklamation. Vi betaler naturligvis returfragten ved fejlleverancer samt reklamationer, når du bruger vores returfragtseddel.

Har du ikke nogen returfragtseddel, kan du bede vores kundeservice hjælpe dig.

Når vi har fået varen og godkendt reklamationen, tilbagebetaler vi det beløb, du har lagt ud for varen. Pengene tilbagebetales inden for to uger (ifølge loven er det maks. 30 dage).

 

TILBAGEBETALING

Afhængigt af hvordan du har betalt dine varer, tilbagebetaler vi dine penge på forskellige måder (ved retur, bytning og reklamation). Se de forskellige muligheder nedenfor:
 

BETALINGSKORT

Vi sætter beløbet tilbage til din kortkonto. Hvis du har betalt med bankkort/betalingskort, overfører vi pengene til din konto.
Tilbagebetalingen vil kunne ses på dit kontoudtog inden for et par dage, efter at vi har foretaget tilbagebetalingen.
Kan også ses på den dato hvor du udførte bestillingen, afhængigt af banken.