0

  • Fri fragt over 499 kr

  • Leveringstid 3-5 dage

  • 30 Dages returret

  • Fri fragt over 499 kr

Om Stayhard

Stayhard er en netbutik for modeinteresserede mænd med kunden i centrum. Vores sortiment består af tøj og accessories fra både kendte og nye spændende varemærker. Selskabet ejes 100 % af grundlæggeren Joakim Naumburg og har siden starten i 2005 haft en kraftig vækst helt uden tilførsel af ekstern risikokapital. I dag omsætter Stayhard for 85 millioner kroner, har over 30 ansatte og fører ca. 250 varemærker. Vi har har som netbutik kunder i 28 lande.

Vores sortiment

Stayhard har et bredt sortiment og sælger alt lige fra nye spændende til store veletablerede varemærker. I en netop gennemført kundeundersøgelse blev sortimentet nævnt som en af Stayhards betydeligste styrker. Hos Stayhard tager vi det ikke for givet, at alle de enkelte stykker i en kollektion passer kunderne, men sorger altid for specifikt at håndplukke passende stykker tøj fra kollektionerne. Det betyder, at alle de produkter, der kommer ind på sitet, er tilpasset til det, kunderne ønsker. Det er også vigtigt for os kun at sælge de varemærker, vi selv kan stå inde for.

Et modesite for mere tilfredse kunder

Stayhard.com bliver stadig udviklet, og alt har til formål at gøre shoppingoplevelsen så enkel og lystfyldt, som det overhovedet er muligt. Vi gennemfører hyppigt undersøgelser via kundepaneler, hvilket bidrager til, at vi får at vide hvad vores kunder vil have.


Fysiske butikker – Du er velkommen til at komme rigtigt ind

Noget, der virkelig adskiller Stayhard fra andre e-butikker er, at vi også kan findes fysisk i Sverige. Du finder os et stenkast fra Drottningtorget og Centralstationen i Göteborg samt i tilslutning til vores hovedkontor i Herrljunga. Butikken i Herrljunga er noget ud over det sædvanlige. Her har kunderne nemlig adgang til hele Stayhards websortiment, men det sker over disken i en fysisk butik. De varer, kunden ønsker at prøve, der ikke allerede findes i butikken, hentes hurtigt og enkelt fra centrallageret.

Bæredygtighed

Bæredygtighed er en naturlig og værdiskabende del af Stayhards daglige forretning. Vi stræber efter at bidrage til en bæredygtig fremtid ved at anvende naturresourcer mere effektivt og minimere den negative miljøpåvirkning fra vores virksomhed.

Fremstilling af tøj indebærer brug af naturresourcer, og vi fokuserer på at anvende disse så effektivt som muligt ved fremstilling af vores produkter.

Vi støtter dyrs rettigheder og sælger derfor ikke produkter af ægte pels. Desuden arbejder vi på at certificere sporbarheden vedrørende dun og læder.

Når vi benytter leverandører skal de kunne opfylde vores krav til afstandstagen mod børnearbejde, tvangsarbejde, diskriminering og prioritering af foreningsfrihed, lønninger og sociale goder, miljø, sundhed og sikkerhed.

At støtte mangfoldighed, ligestilling, respektere menneskerettigheder og tage klar afstand til korruption er grundstene i vores arbejde for bæredygtighed.

Hos Stayhard har alle medarbejdere samme muligheder, rettigheder og forpligtelser uanset køn, kønsidentitet eller udtryk, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion eller anden trosopfattelse, handicap eller alder.

Hos Stayhard vil vi bidrage til en bedre verden for fremtidige generationer.

ellosgroup.com