0

 • Fri fragt over 499 kr

 • Leveringstid 3-5 dage

 • 30 Dages returret

 • Fri fragt over 499 kr

Købsvilkår

Hos Stayhard kan du kun handle gennem vores hjemmeside. Læs vores gerne vores instruktioner i hvordan du handler, før du handler. Du kan også kontakte os (både via chat, telefon og mail) for at få hjælp med dit køb.

Svensk virksomhedsnummer: 556713-8077.
Dansk CVR: 12 60 16 62.
Det mindste betalingsbeløb, vi ekspederer, er DKK 198
Priserne er inklusive moms på 25%. Priserne er dagspriser.
Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres tilladelse til at bestille varer hos os.
Når du handler med stayhard.dk indgås aftaler på dansk.
Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@stayhard.dk..
Alle vores varer forbliver Stayhards ejendom, indtil den fulde betaling er kommet selskabet i hænde.

Uafhentet vare

Afhenter du ikke pakken på posthuset svarer dette til en fortrydelse. Bliver Stayhard opkrævet et gebyr for returforsendelsen tilbage til os, vil dette blive pålagt dig som kunde. Hvis du fortryder købet, efter at pakken er sendt fra os, skal du afhente pakken på dit udleveringssted og sende den tilbage til os. Hvis pakken ikke afhentes, bliver den automatisk registreret som uafhentet og bliver debiteret derefter. Det er billigere at returnere pakken, end det er at undlade at afhente den.

Ved returnering af vare koster det 60 DKK, når du anvender vores fragtseddel. Dette trækkes når vi har modtaget varen. Når vi har fået varen tilbage og konstateret, at den ikke er beskadiget, tilbagebetaler vi det beløb, som du har betalt, samt afgifter. Hvis du har bestilt flere varer end den, du har returneret, tilbagebetaler vi dog ikke afgiften (fordi den er den samme, uanset hvor mange varer man har bestilt).

Hvis det drejer sig om en reklamation på grund af en beskadiget eller forkert ekspederet vare, tilbagebetaler vi returfragten samtidig med, at vi tilbagebetaler det, som du har lagt ud for varen. Også selv om den oprindelige fragtomkostning til den reklamerede vare var det eneste produkt, du havde bestilt, og vi ikke havde mulighed for at erstatte den forkerte eller beskadigede vare.

Stayhard står for risikoen ved transport af bestillingerne til dig. Og som kunde er du ansvarlig for forsendelser tilbage til os.

LEVERINGSTIDER

Normalt ligger leveringstiden på 3-5 arbejdsdage. Skulle din ordre ikke blive sendt til tiden for, eksempel på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at annullere dit køb.

Transportskader

Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks meddele os det.

Leveringssikkerhed

Stayhard sender altid en ordrebekræftelse til den mail-adresse, du har angivet, før vi sender varen til dig.
Vores pakke sendes med Post Danmark.

BETALINGSOMKOSTNINGER

 • Afgift ved faktura er i øjeblikket DKK 29
 • Afgift ved kortbetaling er i øjeblikket DKK 0
 • Det mindste beløb pr. bestilling er DKK 198

BYTTE- OG RETURRETT

Ved bytte af vare betaler Stayhard returfragtomkostningen, såfremt du anvender vores fragtseddel. Stayhard betaler selvfølgelig også for at varen sendes tilbage til dig.
Ved returnering af vare koster det 60 DKK, når du anvender vores fragtseddel. Dette trækkes når vi har modtaget din retur.

Du har fuld retur- og bytteret inden for 14 dage fra den dato, hvor du modtog varen, forudsat at du ikke tager var i reel brug, og at den returneres i ubeskadiget stand. Du må naturligvis prøve varen for at se, om den passer dig! Når vi har fået varen tilbage og konstateret, at den ikke er beskadiget, tilbagebetaler vi det beløb, som du har betalt, samt afgifter. Hvis du har bestilt flere varer end den, du har returneret, tilbagebetaler vi dog ikke afgiften (fordi den er den samme, uanset hvor mange varer man har bestilt).

Varen skal tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde, som den var, da du købte den. Hvis det derimod drejer sig om en reklamation på grund af en beskadiget eller forkert ekspederet vare, kræver vi ikke betaling for returfragten når du anvender vores fragtseddel samtidig med, at vi tilbagebetaler det, som du har lagt ud for varen, hvis den ikke mere findes i vores lager.

OBS! Har vi ikke mulighed for at sende en ny vare i forbindelse med en reklamation, og du ikke har bestilt flere produkter i den samme ordre, får du også den oprindelige fragt tilbagebetalt. Alle varer, der skal sendes tilbage, skal være pakket i pose eller æske. Hvis du returnerer sko i æske, bedes du pakke æsken ind eller lægge den i en pose. Send ikke en vare tilbage ved blot at sætte en adresseseddel direkte på originalæsken/pakken eller skoæsken. Den vil blive ødelagt, og så vil vi ikke tilbagebetale det fulde beløb for varen.

Fortrydelsesret

Ingen forretning er afsluttet, før du har modtaget, prøvet og godkendt dine varer. Derfor har du to ugers fortrydelsesret på alt. Af hygiejnemæssige årsager kan du dog ikke prøve undertøj uden andet tøj under. Bryd ikke plomberingen på parfume da du risikerer at varen så ikke er i væsentlig samme stand. Kort sagt – du skal være helt tilfreds. Ellers får du pengene tilbage!
Som kunde har du ret til at annullere købet uden omkostninger, hvis du ikke godkender en ny foreslået leveringstid ved eventuel forsendelse.

30 dages fortrydelsesfrist

Er du ikke tilfreds med noget, som du har bestilt, har du 30 dages fortrydelsesfrist, efter at du har modtaget varen. Som kunde har du ret til uden omkostninger at åbne emballagen for at kontrollere, at varen fungerer. Du har altid ret til at annullere din bestilling, hvis varen er udsolgt.

Selvfølgelig gælder fortrydelsesretten heller ikke, hvis varen har været i reel brug. Som kunde har du pligt til at kontrollere din leverance. Varen skal sendes tilbage i væsentlig samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Du har ansvar for transportrisikoen. Når vi har fået varen tilbage og konstateret, at den ikke er beskadiget, tilbagebetaler vi inden 30 dage det beløb, som du har betalt, samt afgifter for hele den returnerede ordre.

OBS! Normalt tager det ca. 2 uger, fra du har sendt din returnering til os, og til du modtager en eventuel tilbagebetaling. I undtagelsestilfælde kan det tage op til 30 dage ved tilbagebetaling, hvilket er den maksimale tid ifølge loven.
Varen sendes til:

Stayhard AB
Box 961
501 10 Borås
Sverige

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.
Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

HVIS DER ER NOGET GALT MED VAREN (REKLAMATIONSRET)

Når du handler på stayhard.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Varen sendes til:

Stayhard AB
Box 961
501 10 Borås
Sverige

 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

SIKKERHEDSINDSTILLINGER

I forbindelse med din registrering og bestilling godkender du ifølge loven, at vi gemmer og bruger dine oplysninger i vores virksomhed for at opfylde vores forpligtelse over for dig. Stayhard AB beskytter dine personoplysninger ifølge Persondataloven.

Du har altid ret til at se dine personoplysninger, der er registreret hos os. Hvis de er fejlagtige eller ufuldstændige, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet.

Stayhard bruger krypteret dataoverførsel. Betalings- og personoplysninger sker gennem sikre sider på nettet. Bemærk, at du skal have dine forældres tilladelse til at handle med Stayhard, hvis du er under 18 år!
For at du kan indgå aftale med os på stayhard.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Stayhard AB og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for Stayhard AB har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på stayhard.dk er Stayhard AB.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til staydhard.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Stayhard AB har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Stayhard AB via e-mail info@stayhard.dk.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på stayhard.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere stayhard.dk.

COOKIES

Ifølge loven om elektronisk kommunikation, som trådte i kraft den 25. juli 2003, skal alle, der besøger et website med cookies, have information om, at websitet indeholder cookies, hvad disse bruges til, og hvordan de kan undgås.

Bruger Stayhard cookies?

Hos Stayhard bruges permanente cookies for at give den bedste funktionalitet.

Hvad bruges cookies til?

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer og som indeholder nogen form for information. Cookies bruges af rent tekniske grunde til websitets funktionalitet, f.eks. til pålogning, navigering og formularhåndtering. Der findes to slags cookies. Den ene gemmer en fil permanent på din computer, og den anden gemmer den midlertidigt, mens du befinder dig på websitet. På Stayhard.dk anvender vi begge former.

Hvordan kan du undgå cookies?

Hvis du ikke vil tillade lagring af cookies på din computer, kan du slå funktionen fra i din browsers indstillinger. Se instruktionen til din browser. Fremgangsmåden afhænger af browseren. Det betyder dog, at funktionaliteten på websitet begrænses.

SORTIMENTSÆNDRINGER

Stayhard forbeholder sig ret til at foretage ændringer i sortimentet og har ret til at fjerne varer fra sortimentet, før et køb er gået igennem. Vi forbeholder os ret til at afholde udsalg af varer i sortimentet.

Stayhard tager forbehold for eventuelle trykfejl i teksterne på dette website. Vi giver ingen garanti for, at billederne gengiver produkternes udseende helt nøjagtigt. Stayhard forbeholder sig ret til at justere priser og eventuelle prisfejl.

FORCE MAJEURE

I tilfælde af krig, krigslignende tilstande, borgerkrig, revolution, oprør, myndighedsindgreb, strejke, lockout, blokade, naturkatastrofe eller lignende vil Stayhard kunne påberåbe sig force majeure.

Det betyder, at denne aftale ikke nødvendigvis skal opfyldes til fulde. Hvis det sker, vil vi forsøge at underrette kunden om det. I tilfælde af tvister følger vi naturligvis Allmänna reklamationsnämndens (den svenske myndighed for reklamationer) beslutning.

KORTBETALNING

Du kan betale med Visa og Mastercard. Vælg kortbetaling og følg anvisningerne. Varerne sendes straks efter betalingen, og der kommer ikke nogen ekstra udgifter!

FAKTURA

Når du betaler via Klarna faktura forløber dit køb trygt og enkelt. Du behøver aldrig angive dine kortoplysninger, Klarna behöver dog dit personnumber (dette gemmes ikke af Stayhard) og du betaler efter du har fået varerne.

 • Få altid dine varer inden du betaler
 • Altid 30 dages betalingstid
 • Du behøver aldrig udlevere kortoplysninger
 • 14 dages fortrydelsesret i henhold til gældende forbrugerlovgivning*
 • Download dine fakturaer fra klarna.dk
 • Mulighed for delbetaling

En afgift på DKK 18 per køb tilkommer. Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på DKK 100 samt morarenter på 10.75 %. Ved købet foretages en kreditafprøvning som i særlige tilfælde indebærer at kreditoplysninger indhentes.

 

Personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning. Klarna behandler dine personoplysninger med henblik på udførelse af kundeanalyser, identificering, kreditafprøvning og markedsføring. I kundehåndtering bruges dit CPR-nummer som kundenummer.
* Gælder ikke alle varer og tjenester f.eks. flyrejser, arrangementer og specielt fremstillede varer.
Klarna AB, organisationsnummer 556737-0431 (Sverige)

Delvis betaling fra DKK 89/måned!

Betalingsmetoden for dig, der ønsker selv at vælge hvor meget du vil betale hver måned. Men Klarna konto er mere end det! Udover at du får alle dine varer hjem inden du betaler, samler du alle dine køb på en konto. Dette gælder også hvis du har handlet i flere butikker via Klarna konto. Det betyder at du får kun en faktura uanset antallet af køb.

Få altid dine varer før du betaler

Betaling fra DKK 89/mån eller 1/24 af det samlede beløb Du behøver aldrig udlevere dine bankoplysninger Alle dine indkøb samles på en konto og på en faktura Køb nu - betal i slutningen af den næstkommende måned En faktura afgift på DKK 39 uanset antallet af køb Du kan altid betale det fulde beløb med det samme

Ved et køb på DKK 10.000 med Klarna konto basisvilkår er oprettelsesgebyret 0 kr. Den aktuelle årsrente er 22,70 % hvilket tilsvarer en effektiv rente på 35,41 %. Kreditkøbsprisen er DKK 11.740. Antallet af delbetalinger er 12 stykker og hvert delbeløb er DKK 978. Eksemplet forudsætter at afbetalingen løber et års tid.

Personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Klarna behandler dine personoplysninger med henblik på udførelse af kundeanalyser, identificering, kreditafprøvning og markedsføring. I kundehåndtering bruges dit CPR-nummer som kundenummer.

Generelle vilkår finder du her Standardiserede europæiske forbrugerkreditoplysninger finder du her

Personoplysninger

Stayhard er ansvarlig for behandling af de personoplysninger du giver os, såsom navn, adresse, personnummer, mobil- og fastnettelefonnummer samt e-mailadresse. Vi behandler dine personoplysninger for at kunne administrere dine køb, til markedsføringsformål ved hjælp af blandt andet elektroniske kommunikationstjenester samt til at kunne udvikle vores produkter og tjenester. Dine personoplysninger kan også blive videregivet til og behandlet af vores moderselskab Ellos Group AB og dettes datterselskaber, der indgår i Ellos Group-koncernen, samt af vores samarbejdspartnere til ovennævnte formål. Dine personoplysninger kan blive videregivet til selskaber både inden for og uden for Europa.

Derfor kan dine personoplysninger blive videregivet til og lagret på Googles servere, som er placeret rundt om i verden. Dine personoplysninger kan således blive håndteret på en server, som er placeret i et andet land end hvor du bor. Google kan også overføre dine personoplysninger til tredjepart, hvis det er påkrævet ved lov, eller hvor sådan tredjepart behandler informationen på vegne af Google. Google sammenkobler ikke din IP-adresse med andre personoplysninger, som Google kan have gemt om dig.

Vi analyserer oplysninger som for eksempel din IP-adresse, seneste indkøb, betalingsmåde og anden information du som kunde har givet os. Vi kan gemme dine personoplysninger i op til tre år efter at dit kundeforhold til os er ophørt til markedsføringsformål, som ovenfor. Vi betragter dig som kunde i den periode, du afbetaler dine køb eller benytter dig af nogle af vores tjenester på vores site. Vi betragter dig også som kunde i den periode, der er garanti på produkt(er), som du har købt af os.

Ved køb af produkt(er) fra vores sortiment og/eller ved ansøgning om kredit giver du samtykke til behandling af dine personoplysninger, som angivet ovenfor. Du kan helt eller delvis tilbagekalde dit samtykke ved skriftlig meddelelse til os på nedstående adresse.

Det er frivilligt at give personoplysninger. Hvis du ikke ønsker at dine personoplysninger skal bruges til direkte markedsføring beder vi dig meddele os dette ved enten at ringe til os på telefonnummer +46 20 55 45 00, sende en e-mail til os på kundeservice@stayhard.dk eller skrive til Stayhard AB, Box 961, SE-501 10 Borås, Sverige. Du har som kunde ret til, efter skriftlig anmodning til ovennævnte adresse, at få information om hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig og hvordan disse oplysninger anvendes. Du har også ret til at kræve, at vi retter eller fjerner fejlagtige oplysninger om dig.

 

Ved tvister, som det ikke er lykkedes os at løse, kan du forsøge at nå frem til en udenretslig tvistbilæggelse.

Vi anbefaler at du henvender dig til Forbrugerombudsmanden, www.forbrugerombudsmanden.dk eller pr. post til: Forbrugerombudsmanden, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Vi følger altid Forbrugerombudsmandens anbefalinger. Du kan også benytte dig af en online tvistbilæggelsesløsning for klagesager som findes tilgængelig på EU-kommissionens hjemmeside: http://ec.europa.eu/odr. For information om hvilke rettigheder du har som kunde, anbefaler vi dig at besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside www.forbrug.dk/Raad-og-rettigheder/Ehandel/Nye-Regler.