0

  • Fri fragt over 499 kr

  • Leveringstid 3-5 dage

  • 30 Dages returret

  • Fri fragt over 499 kr

Fragt og levering

FRAGT

Med os får du altid fri fragt, når du køber over 499 DKR, uanset størrelsen på din ordre. Ved ordrer under 500 DKR. Vil der blive tilføjet et fragtgebyr på 39 DKR.

LEVERINGSTID 3-5 DAGE

Alle ordrer, der bliver foretaget på hverdage inden kl. 13, bliver sendt samme dag. Leveringstiden er 3-5 arbejdsdage.
Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, bedes du straks gøre opmærksom på det på stedet.

Hvis din vare ikke kan sendes i tide f.eks. på grund af fejl, kontakter vi dig, og du har ret til at ophæve dit køb.

MEDDELELSE VIA MAIL OG SMS

Når din ordre er sendt her fra os, får du en leveringsmail med kollinummer. Dette nummer kan du bruge til at søge efter din pakke på www.mypack.dk og desuden hente din bestilling med, når den er vel ankommet til udleveringsstedet.
Samme dag som pakken er ankommet til udleveringsstedet, sendes en SMS med information om, at din pakke er ankommet til udleveringsstedet.

OBS! Du skal altid legitimere dig ved afhentning af pakker.

UDLEVERINGSSTED

Pakken leveres altid til det nærmeste udleveringssted. I løbet af leveringsprocessen kan du spore pakken på www.mypack.dk med dit kollinummer, som du finder på leveringsmailen. Så snart pakken er ankommet til dit udleveringssted, sendes en SMS til dig, som du sammen med din legitimation skal vise ved afhentningen.

Du kan også bruge kollinummeret til at indløse din ordre med. 

TRANSPORTSKADER

Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du får det, skal du straks anmelde det på udleveringsstedet.


IKKE AFHENTET VARE

For alle pakker, der ikke afhentes, debiterer Stayhard kunden et gebyr på 300 kr. Gebyret svarer til de faktiske samlede omkostninger, vi har for returfragt, ekspeditionsgebyr og håndtering. Betalingsbetingelser for afgiften er 30 dage. Ved for sen betaling debiterer vi et påmindelsesgebyr på det beløb, der er tilladt ifølge loven, p.t. 50 DKK, samt morarente og eventuelle inkassoomkostninger.

Hvis du har fortrudt, efter at pakken er afsendt fra os, skal du hente pakken på dit udleveringssted og derefter sende den tilbage til os. Hvis pakken ikke hentes, bliver den automatisk registreret som uhentet, og du bliver debiteret for den.

BYTNING OG RETUR

LET AT BYTTE OG RETURNERE - 14 DAGES FORTRYDELSESRET


Du har fuld retur- og bytteret inden for 14 dage fra du modtog varen, forudsat at du ikke har brugt varen, og at den returneres i ubeskadiget stand. Du kan altså prøve varen for at finde ud af, om den passer dig. Ved bytning af varen står Stayhard for fragten tilbage til os. Ved returnering skal du som kunde betale returfragten på 60 DKK, hvis du bruger den returseddel, der medfølger ved bestilling.

Retur- og bytteretten gælder ikke undertøj og uplomberet parfume. Når vi har fået varen tilbage og konstateret, at den ikke er beskadiget, tilbagebetaler vi det beløb du har betalt, samt betalingsmådeomkostninger. Hvis du har bestilt flere varer end den, du har returneret, betaler vi dog ikke betalingsmådeomkostningerne tilbage (det skyldes, at afgiften er den samme, uanset hvor mange varer man har bestilt).
 

HVORDAN BYTTER JEG?

Det er selvfølgelig ikke noget problem at bytte en vare med et andet stykke tøj, en anden størrelse eller en anden farve. Ved bytning udfylder du retursedlen og angiver ved hjælp af kode 1-9 årsagen til, at du sender varen tilbage. Angiv nederst hvilke varer du ønsker i stedet, varenummer, navn, størrelse og antal.

Synes du, det er svært at finde ud af, hvordan du udfylder din returseddel? Ring gerne til os, så forklarer vi hvad du skal gøre. Kundeservice: 033-7206162
 

EKSPRESBYTNING - FÅ BYTTEVAREN HURTIGERE!

Hvis du vil have byttevaren hurtigt, kan du vælge ekspresbytning. Udfyld retursedlen med de varer du sender tilbage, og sæt kryds i boksen ekspresbytning i stedet for at udfylde bytteoplysningerne.

Foretag derefter en helt ny bestilling via sitet. Så sendes denne direkte hjem til dig. Når vi har modtaget din returnering, vil vi sende en tilbagebetaling til dig for de varer, du har valgt at returnere. På den måde får du dine varer hurtigt og enkelt!

JEG VIL RETURNERE MIN VARE

Udfyld din returseddel og angiv med kode 1-9 grunden til, at du sender varen tilbage. Send varen tilbage til os sammen med retursedlen. Alle varer, der sendes tilbage, skal være indpakket i pose eller æske. Ved bytning af varer betaler Stayhard returfragtomkostningerne, når du bruger vores fragtseddel. Ved returnering/tilbagebetaling af varer må du som kunde selv betale returfragtomkostningen på 60 DKK. Læs mere om tilbagebetaling nedenfor.

Synes du, det er svært at finde ud af, hvordan du udfylder din returseddel? Ring gerne til os, så forklarer vi hvad du skal gøre. Kundeservice: 033-7206162

JEG ØNSKER AT REKLAMERE

Hvis du opdager en defekt på din vare, bedes du kontakte kundeservice på telefon 033-7206162 eller via mail på info@stayhard.dk, så snart du har opdaget defekten. Kundeservice hjælper dig derefter med din reklamation.

Vi betaler naturligvis returfragten ved fejlleverancer samt reklamationer, når du bruger vores returfragtseddel. Har du ikke nogen returfragtseddel, kan du bede vores kundeservice sende en ny til dig.
Når vi har fået varen og godkendt reklamationen, tilbagebetaler vi det beløb, du har lagt ud for varen. Pengene tilbagebetales inden for to uger (ifølge loven er det maks. 30 dage).

TILBAGEBETALING

Afhængigt af hvordan du har betalt dine varer, tilbagebetaler vi dine penge på forskellige måder (ved retur, bytning og reklamation). Se de forskellige muligheder nedenfor:

BETALINGSKORT

Vi sætter beløbet tilbage til din kortkonto. Hvis du har betalt med bankkort/betalingskort, overfører vi pengene til din konto.
Tilbagebetalingen vil kunne ses på dit kontoudtog inden for et par dage, efter at vi har foretaget tilbagebetalingen.
Kan også ses på den dato hvor du udførte bestillingen, afhængigt af banken.

FAKTURA

Din returnerede vare vil blive krediteret fra din faktura.
Har du allerede indbetalt fakturabeløbet? – Kontakt Klarna for at få tilbagebetalingen på tlf. 69 91 88 81.